Farshad Fallah is de oprichter van de Psychologiepraktijk Presikhaaf. Hij is gehuwd en woont in Arnhem. Farshad studeerde klinische psychologie aan de Radboud Universiteit en volgde daarna de tweejarige postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Vervolgens heeft hij de vierjarige postdoctorale specialistische opleiding tot psychotherapeut en klinisch psycholoog (specialist) gevolgd.

Naast zijn werk voor Psychologiepraktijk Presikhaaf is hij werkzaam voor I-psy Arnhem. Hiervoor werkte hij voor GGZ Oost Brabant, CTP Veldzicht en Psychotherapie Praktijk Velp. Afgelopen elf jaar heeft Farshad een brede ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van patiënten met verschillende stoornissen. Hij heeft zowel klinische- als ambulante ervaring.

Kwalificaties: klinisch psycholoog en gezondheidszorgpsycholoog BIG – nr. 59920375925  psychotherapeut BIG – nr. 79920375916

Eliza Lim is vanaf januari 2022 als GZ-psycholoog werkzaam bij psychologiepraktijk Presikhaaf. Daarnaast werkt zij op een ambulante poli van GGNet. Ondanks dat zij van origine opgeleid is als kind en jeugd-psycholoog, heeft zij de laatste jaren de overstap gemaakt naar de volwassen clientèle. Eliza heeft met een grote variëteit aan klachten en problematieken gewerkt. In het verleden heeft zij bij een particuliere praktijk gewerkt, vanaf maart 2022 start zij bij Overwaal (Pro Persona), een deeltijdafdeling voor mensen met complexe angst en dwangklachten.

Kwalificatie: Gezondheidszorg psycholoog BIG – nr. 69920911825