Farshad Fallah is de oprichter van de Psychologiepraktijk Presikhaaf. Hij is gehuwd en is een trotse vader van een zoontje. Farshad studeerde klinische psychologie aan de Radboud Universiteit en volgde daarna de tweejarige postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Vervolgens heeft hij de vierjarige postdoctorale specialistische opleiding tot psychotherapeut en klinisch psycholoog (specialist) gevolgd.

In het verleden is hij werkzaam geweest voor Parnassia Groep, GGZ Oost Brabant, CTP Veldzicht en Psychotherapie Praktijk Velp. Afgelopen twaalf jaar heeft Farshad een brede ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van patiënten met verschillende stoornissen. Hij heeft zowel klinische- als ambulante ervaring.

Locaties: Waalre en via beeldbellen beschikbaar voor Velp 

Kwalificaties: gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog BIG – nr. 59920375925  psychotherapeut BIG – nr. 79920375916

Eliza Lim is vanaf januari 2022 als GZ-psycholoog werkzaam bij psychologiepraktijk Presikhaaf. Daarnaast werkt zij op een ambulante poli van GGNet. Ondanks dat zij van origine opgeleid is als kind en jeugd-psycholoog, heeft zij de laatste jaren de overstap gemaakt naar de volwassen clientèle. Eliza heeft met een grote variëteit aan klachten en problematieken gewerkt. In het verleden heeft zij bij een particuliere praktijk gewerkt, vanaf maart 2022 start zij bij Overwaal (Pro Persona), een deeltijdafdeling voor mensen met complexe angst en dwangklachten.

Locatie: Velp 

Kwalificatie: gezondheidszorgpsycholoog BIG – nr. 69920911825

Vanaf januari 2023 is Janine Obbink werkzaam als zelfstandig psychotherapeut bij Psychologiepraktijk Presikhaaf. Janine studeerde klinische psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij heeft vervolgens de 2-jarige postdoctorale opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog en hierna de 3-jarige postdoctorale opleiding tot psychotherapeut. De afgelopen 20 jaar heeft zij met name in particuliere praktijken gewerkt en ruime ervaring opgedaan in het behandelen van diverse stoornissen. Haar aanpak kan worden omschreven als persoonlijk, pragmatisch en eclectisch, en werkend vanuit diverse (wetenschappelijke) methodieken. Naast haar werk als psychotherapeut geeft Janine in haar praktijk cursussen en jaartrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverhoging.

Locatie: Velp 

Kwalificaties: gezondheidszorgpsycholoog BIG – nr. 49912444025  psychotherapeut BIG – nr. 69912444016

Frans Joris Esmeijer is als klinisch psycholoog per januari 2023 werkzaam bij Psychologiepraktijk Presikhaaf. Frans Joris is gehuwd, heeft 2 kinderen in de tienerleeftijd en woont in Arnhem. Naast zijn werkzaamheden voor Psychologiepraktijk Presikhaaf is hij als klinisch psycholoog/praktijkopleider bij I-Psy en I-Psy Youz in Arnhem. Vanaf 1994 is hij werkzaam geweest als diagnosticus, gedragskundige en praktijkonderzoeker in het veld van jeugdbescherming, speciaal onderwijs en jeugdpsychiatrie, en vanaf 2000 als behandelaar van kinderen, jongeren en volwassenen. En tot zomer 2020 was hij ruim 10 jaar als manager behandelzaken en praktijkopleider werkzaam bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie op diverse locatie in de regio Gelderland. Hij is onder meer opgeleid in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR en geregistreerd als supervisor bij VGCt, VKJP, NIP en NtVP.

Locatie: Velp 

Kwalificaties: gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog BIG – nr. 39052755725